Menu
DKK

E27-pærer – LED-pærer med stor fatning

På vores hjemmeside finder du forskellige pærer med E27-sokkel – i daglig tale også kaldet "pærer med stor fatning". E27-pæren er den mest almindelige type pære og ses i langt de fleste lamper til privat brug.

111 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 111
E27-pærer – LED-pærer med stor fatning

På vores hjemmeside finder du forskellige pærer med E27-sokkel – i daglig tale også kaldet "pærer med stor fatning". E27-pæren er den mest almindelige type pære og ses i langt de fleste lamper til privat brug. ''E'' står for Edison og ''27'' står for diameteren af lampefatningen, dvs. i dette tilfælde 27 millimeter. Med en E27 LED-pære får du en klassisk og energieffektiv lyskilde, der har en lang levetid og giver en god kvalitet af lys.

Selve pæren (også kaldet kuglen) kan variere i størrelse. Vi fører blandt andet både E27-pærer med en omkreds på 44, 45 eller 60 mm. Kuglen kan også have mange forskellige former – f.eks. en klassisk pæreform, dråbeformet eller rund som en bold. Hold altid øje med, at kuglen på din E27-pære passer til netop din lampe og den stilart, du ønsker.

Vores LED-pærer med E27-fatning kommer i forskellige lysstyrker (antal watt) og med forskellig farvetemperatur (Kelvin-værdi). Vi fører både dæmpbare og ikke-dæmpbare E27-pærer. Endvidere har vi også E27 Smart-pærer, som du kan styre via en app på din telefon.

Skal du bruge E27-pærer til dine udendørs party lyskæder, så skal du være sikker på at vælge den rigtige type. Ikke alle vores E27-pærer egner sig til udendørs brug. Du kan se hele vores udvalg af pærer til brug i party lyskæder her.

Watt
Farve
  • Se mere
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »