Menu
DKK

Loftventilatorer – ventilation til private hjem og erhverv

Vores udvalg af loftventilatorer kombinerer to funktioner i én, eftersom de alle er udstyret med en lampe (enten med en integreret eller ekstern lyskilde). Det betyder, at du ikke behøver at installere separate loftventilatorer og lamper.

18 Produkter
Vis:
Viser 1 - 18 af 18
Loftventilatorer – ventilation til private hjem og erhverv

Vores udvalg af loftventilatorer kombinerer to funktioner i én, eftersom de alle er udstyret med en lampe (enten med en integreret eller ekstern lyskilde). Det betyder, at du ikke behøver at installere separate loftventilatorer og lamper, hvilket både sparer plads og giver et mere strømlinet udtryk til rummet. Der findes et hav af forskellige designs og stilarter, og forhåbentligt finder du en, der passer til din smag og indretningsstil. Samlet set er en loftventilator med en indbygget lampe både en funktionel, pladsbesparende samt omkostningseffektiv løsning og et populært valg for både private og erhverv.

Fordele ved en loftventilator
Der er mange fordele ved at installere en loftventilator. En ventilator i loftet hjælper med at skabe et bedre indeklima ved at cirkulere luften rundt i rummet – både sommer og vinter. I løbet af sommermånederne udsender loftventilatoren en behagelig brise, der er med til at skabe en følelse af et køligere rum. Ved på denne måde at øge luftcirkulationen i rummet, kan du reducere behovet for brug af aircondition, hvilket både kan være dyrt i drift og påvirke miljøet på en uhensigtsmæssig måde.

Hvad mange nok ikke tænker over er, at en loftventilator også kan være yderst praktisk om vinteren. Typisk stiger rummets varme luft op mod loftet, men en loftventilator kan sørge for at denne varme luft bliver fordelt ud i rummet igen. Du opnår derfor en bedre udnyttelse af varmen.

Alle vores loftventilatorer er udstyret med støjsvage motorer, hvilket især er vigtigt at tage hensyn til, hvis ventilatoren installeres i soveværelser eller andre stille rum. Du kan nemt betjene loftventilatoren med den medfølgende fjernbetjening, eller ved visse modeller, også via en gratis app på din smartphone eller tablet.

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!