Menu
DKK

Lysstyrke og farvetemperatur


Lysstyrke
Hvis du gerne vil opnå en blød stemningsbelysning, kan du anvende vores pærer på 0,7 og 1 watt, som har et lysudbytte på cirka 40 lumen pr. pære. Dette lysudbytte kan sammenlignes med en glødepære på 8 watt. Hvis du foretrækker et højere lysudbytte, anbefaler vi pærer på 1,5 watt med 90 lumen eller en standardpære på 2 watt med et lysudbytte på 125 lumen. Pæren på 2 watt kan sammenlignes med en glødepære på 20 watt og giver 180 lumen.

Dæmpbare pærer har ofte en højere effekt (antal watt), mens de giver relativt mindre lysudbytte i den kraftigste indstilling. Dette skyldes, at dæmpningsfunktionen også bruger elektricitet. En standard dæmpbar LED-pære på 2 watt giver cirka 90 lumen, og de dæmpbare filamentpærer på 3 watt giver ca. 150 lumen i den kraftigste indstilling.

Farvetemperatur
Farvetemperaturen på vores pærer udtrykkes i Kelvin. På Kelvin-skalaen indikerer et lavere tal en varmere lysfarve. 2000 Kelvin (eller 2000K) betegnes som 'ekstra' varmhvid. Denne 'farve' svarer farven på det lys, som et stearinlys udsender, hvor lyset er blødt og mere gulligt. 2650K udtrykker farven på en glødepære, som stadig er varmhvid, men med en lidt mindre gul farve. Pærer på 6500K har en kølig, hvid farve.

Hvilken farvetemperatur du skal vælge afhænger i vid udstrækning af din personlige stil, smag og den aktuelle situation. Heldigvis er langt de fleste af vores kunder tilfredse med deres valg. I vores store udvalg af pærer med forskellig lysstyrke, farvetemperatur og design er der god mulighed for at finde lige den pære, der passer dig og dig dine behov.

Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!