Returforsendelser

Ønsker du at returnere dit køb, tilbyder vi en returret på 30 dage. Denne periode begynder den første dag efter levering af din ordre. Indenfor disse 30 dage kan du se, bedømme og afprøve varen, som du ville kunne i en fysisk butik, medmindre andet er angivet. Varer kan returneres forudsat, at de er komplette og i deres originale stand og emballage, så vidt dette er muligt.

For at gøre brug af returretten skal du indenfor 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din returret. Du har mulighed for at indsende din returanmodning via e-mail til [email protected] Vi behandler derefter din returforespørgsel. Bemærk venligst, at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Efter du har gjort os opmærksom på, at du ønsker at returnere din vare, og vi har godkendt, at varen kan returneres, modtager du et returlabel og kan returnere pakken. Du er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne ved returnering. Ordrer kan returneres til følgende adresse:

LumenXL c / o Montapacking BV

Euregioweg 277

7532 SM Enschede

Nederland

 

Hvis det er muligt, må du meget gerne medsende den originale følgeseddel med en angivelse af de varer, du ønsker at returnere. Du kan strege de genstande over, som du ikke ønsker at returnere. Hvis du ikke længere har følgesedlen, er en seddel med dit navn og ordrenummer tilstrækkeligt. Så snart vi har modtaget din returforsendelse, sender vi dig en bekræftelse.

Vi refunderer den fulde købspris (inklusive eventuelle leveringsomkostninger) så hurtigt som muligt, altid inden for 14 dage, via den samme betalingsmetode (hvor det er teknisk muligt) som den oprindelige betalingsmetode. 

Hvis produktet er blevet beskadiget, snavset eller slidt under brug, er du ansvarlig for den formindskede værdi af varen, der som følge trækkes fra som en procentdel af din refundering. For mere information, se vores Generelle vilkår og betingelser.

Returretten frafalder ved produkter, der er 1) fremstillet efter forbrugerens egne specifikationer, 2) afspejler en klar og personlig karakter, 3) er ekstra skrøbelige, 4) er underlagt værdisvingninger på det finansielle marked uden for den erhvervsdrivendes kontrol.

Ovenstående oplysninger angående returforsendelser vedrører private forbrugere. Erhvervskunder kan kontakte vores kundeservice for at returnere en ordre (eller dele af en ordre).

For mere information, se vores Generelle vilkår og betingelser.