Menu
DKK

Returforsendelser

 

På vores returportal kan du nemt anmode om og registrere din returforsendelse. Du logger ind med dit ordrenummer og din e-mailadresse og angiver herefter, hvilke produkter du ønsker at returnere. Du kan downloade din returlabel med det samme.

Bemærk venligst, at du ikke kan anmelde fejl og mangler via returportalen. I stedet for kan du sende os en e-mail på [email protected].

Hvis du ønsker at returnere din vare, tilbyder vi 50 dages returret. Denne periode starter fra den første dag efter levering af din ordre. Inden for disse 50 dage kan du se, vurdere og evaluere varen, som du ville gøre i en fysisk butik, medmindre andet er angivet. Varer kan returneres, forudsat at de er komplette og i deres originale stand og emballage (så vidt muligt inden for rimelighedens grænser).

Hvis produktet er beskadiget, snavset eller ufuldstændigt, er du ansvarlig for varens forringede værdi. Denne værdiforringelse vil blive trukket fra din tilbagebetaling (i procent).

Returretten frafalder ved produkter, der er fremstillet efter forbrugerens egne specifikationer, afspejler en klar og personlig karakter, er ekstra skrøbelige eller er underlagt værdisvingninger på det finansielle marked uden for den erhvervsdrivendes kontrol.

For at gøre brug af din returret skal du inden 50 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du modtager herefter en gratis returlabel, som du kan bruge til at returnere din ordre. Vi refunderer den fulde købspris (inklusive leveringsomkostninger) så hurtigt som muligt, altid inden for 14 dage, via den samme betalingsmetode (hvor det er teknisk muligt) som den oprindelige betalingsmetode. Se venligst vores Generelle vilkår og betingelser for mere information.

Returanmodninger kan indsendes via din konto. Hvis du ikke oprettede en konto, da du afgav din ordre, kan du stadig gøre det nu. Når du opretter din konto, vil købet blive knyttet til din konto ved at bruge den samme e-mailadresse, som du brugte til at afgive din ordre. Du kan derefter følge følgende trin:

1) Log ind
2) Vælg "Mine ordrer"
3) Vælg "Vis" for at se detaljerne for din ordre
4) Oversigten over den respektive ordre vises nu. Vælg "Returner varer" nedenfor
5) Du skal besvare flere spørgsmål på næste side
6) Vælg "Send" for at indsende din returanmodning
7) Kontakt os på [email protected] med dit ordrenummer for at modtage din returlabel

Så snart vi modtager din pakke, sender vi dig en bekræftelse. I denne meddelelse vil vi bede dig om at angive din præference mellem at refundere købsprisen eller at modtage et alternativt produkt i "svar"-feltet.

Du kan også indsende din returanmodning via e-mail på [email protected], på telefon +45 78 78 26 80 eller ved at starte en online chat. Vi behandler derefter din returanmodning.

Du kan returnere din ordre til følgende adresse:

LumenXL c/o Montapacking B.V.
Euregioweg 277
7532 SM Enschede
Holland

Det er vigtigt tydeligt at angive, at pakken er en retur. Hvis det er muligt, må du meget gerne medsende den originale følgeseddel med en angivelse af de varer, du ønsker at returnere. Du kan strege de genstande over, som du ikke ønsker at returnere. Hvis du ikke længere har følgesedlen, er en seddel med dit navn og ordrenummer tilstrækkeligt. Vi beder dig notere returforsendelsens track and trace-koden.

Så snart vi har modtaget din e-mail, svarer vi dig samme hverdag, så du ved, at vi afventer modtagelsen af din returpakke.

Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »