Returforsendelser

Hvis du gerne vil returnere din vare, tilbyder vi 50 dages returret. Denne periode starter den første dag efter levering af din ordre. Inden for disse 50 dage kan du se, bedømme og afprøve varen, som du ville gøre i en fysisk butik, medmindre andet er angivet. Varer kan returneres, forudsat at de er i komplet stand og så meget som muligt i original indpakning og emballage.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du inden for 50 dage efter modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. I din besked skal du gøre det klart for os, at du ønsker at gøre brug af din returret. Du skal sende os din returanmodning på e-mail: [email protected]. Du kan også anmode om at returnere et køb via telefon på +4588742924 eller blot ved at starte en online chat. Vi behandler derefter din returanmodning.

Efter du har meddelt os, at du ønsker at returnere din vare (og vi har godkendt, at varen kan returneres), modtager du en returlabel, og du kan gratis returnere pakken til os inden for de næste 14 dage. Du kan selvfølgelig også returnere ordren til os for egen regning. Din ordre kan returneres til følgende adresse:

LumenXL c/o Montapacking BV
Euregioweg 277
7532 SM Enschede
The Netherlands

Hvis det er muligt, må du meget gerne vedlægge den originale følgeseddel med en angivelse af de varer, du ønsker at returnere. Du kan strege de genstande over, som du ikke ønsker at returnere. På den måde kan vores lager hurtigst muligt behandle din returordre. Hvis du ikke længere har følgesedlen, er en seddel med dit navn og ordrenummer tilstrækkeligt. Så snart vi har modtaget din returordre, sender vi dig en bekræftelse.

Vi refunderer den fulde købspris (inklusive eventuelle leveringsomkostninger) hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din ordre på vores lager. Vi bestræber os på altid at refundere den fulde købspris inden for 14 dage, via samme betalingsmetode (hvis det er teknisk muligt) som den oprindelige betalingsmetode.

Varerne skal dog pakkes forsigtigt og forsvarligt ind – gerne i originalemballagen og med alt tilbehør samt alle emballagekomponenter. Hvis du har problemer med emballagen, bedes du kontakte vores kundeservice.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som du ville have gjort i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis produktet er blevet beskadiget, snavset eller ufuldstændigt mens det har været i din besiddelse, er du ansvarlig for den formindskede værdi af varen, der som følge trækkes fra som en procentdel af din refundering.

Returretten frafalder ved produkter, der er specialfremstillede efter forbrugerens egne specifikationer, og som afspejler en klar og personlig karakter, er ekstra skrøbelige, eller som er underlagt værdisvingninger på det finansielle marked uden for forhandlerens kontrol.

Ovenstående oplysninger angående returforsendelser vedrører private forbrugere. Erhvervskunder kan kontakte vores kundeservice for at returnere en ordre (eller dele af en ordre).

For mere information, se vores Generelle vilkår og betingelser.