Returforsendelser

Hvis du gerne vil returnere dit køb, tilbyder vi 30 dages returret. Denne periode starter den første dag efter levering af din ordre. Inden for disse 30 dage kan du se, vurdere og teste varen, som du ville gøre i en fysisk butik, medmindre andet er angivet. Varer kan returneres, forudsat at de er komplette og så meget som muligt i original stand og emballage.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du inden 30 dage efter modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. I din besked skal du gøre det klart for os, at du ønsker at gøre brug af din returret. Du har mulighed for at sende din returanmodning på mail til [email protected] Vi behandler derefter din returanmodning. Du kan også anmode om din returneringsanmodning på telefon på +4588742924 eller blot starte en online chat. Vi behandler derefter returneringen.

Efter du har meddelt os, at du ønsker at returnere din vare, og vi har godkendt, at varen kan returneres, modtager du en returlabel, og du kan gratis returnere pakken til os. Du kan selvfølgelig også returnere ordren til os for egen regning. Din ordre kan returneres til følgende adresse:

LumenXL c / o Montapacking BV
Euregioweg 277
7532 SM Enschede
Nederland

Hvis det er muligt, kan du vedlægge den originale følgeseddel, så vores lager kan behandle din retur hurtigt. Har du ikke følgesedlen længere, er en seddel med dit navn og ordrenummer tilstrækkeligt. Så snart vi har modtaget din retur, sender vi dig en bekræftelse.

Vi refunderer den fulde købspris (inklusive eventuelle leveringsomkostninger) hurtigst muligt efter modtagelse af din ordre på vores lager, altid inden for 14 dage, via samme betalingsmetode (hvis det er teknisk muligt) som den oprindelige betalingsmetode.

Hvis produktet er blevet beskadiget, snavset eller ufuldstændigt under brug, hæfter du for varens værditab, som fratrækkes som en procentdel af din tilbagebetaling.
Denne fortrydelsesret gælder ikke for produkter, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, og som er af personlig karakter, er letfordærvelige og udsat for værdiudsving på det finansielle marked, som iværksætteren ikke har indflydelse på, samt enkelte aviser hhv. magasiner, lyd og video. optagelser og computersoftware, hvor forseglingen er blevet brudt af forbrugeren. For mere information, se vores Generelle vilkår og betingelser.

Ovenstående oplysninger angående returforsendelser vedrører private forbrugere. Erhvervskunder kan kontakte vores kundeservice for at returnere en ordre (eller dele af en ordre).

For mere information, se vores Generelle vilkår og betingelser.