Menu
DKK

Ansvarsfraskrivelse

LumenXL B.V. bestræber sig på altid at give korrekte og opdaterede oplysninger på denne hjemmeside. Selvom disse oplysninger er indhentet og gengivet med størst mulig omhu, kan LumenXL B.V. ikke garantere informationens fuldstændighed, korrekthed eller aktualitet. De juridiske oplysninger på hjemmesiden er af generel karakter og kan ikke betragtes som en erstatning for juridisk rådgivning.

Ingen rettigheder kan udledes af oplysningerne. LumenXL B.V. påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af ​​oplysningerne på hjemmesiden eller for funktionsfejl på hjemmesiden. På basis af afsendelse og modtagelse af information via hjemmesiden eller via e-mail kan et forhold mellem LumenXL B.V. og brugeren af ​​hjemmesiden ikke automatisk oprettes.

Copyright retningslinjer

Udformningen og indholdet angivet på disse sider er underlagt LumenXLs ophavsret. Enhver reproduktion eller gengivelse, helt eller delvis, er forbudt uden skriftlig samtykke fra LumenXL B.V. Tilsvarende reserveres rettighederne ved enhver form for reproduktion, specielt ved print-, elektroniske- og andre medier.

Alle mærkenavne, produktnavne og logoer er varemærker eller registrerede varemærker for sine respektive ejere.

Hyperlinks

Denne hjemmeside kan indeholde hyperlinks til tredjeparts hjemmesider. LumenXL B.V. har ingen indflydelse på tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlig for deres tilgængelighed eller indhold. LumenXL B.V. påtager sig derfor intet ansvar for skader, der skyldes brug af tredjepartswebsteder.

Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!