Kundeservice
0

Om os

Med specialisering i LED-belysning, og med et stærkt fokus på forholdet mellem pris og kvalitet, bestræber LumenXL sig på at gøre energibesparende produkter tilgængelige for alle.

 

 

Vores historie
Siden 2009 har vi hos LumenXL importeret LED-belysning fra Asien og Østeuropa og distribueret disse produkter fra vores lager i Enschede i Holland ud til vores kunder over hele Europa - herunder til Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Frankrig, Finland, Sverige, Spanien og Italien. Produktkvaliteten garanteres ved vores strenge kvalitetskontrol. Bestiller du over 5.000 pærer, kan vi også specialproducere pærer efter dine ønsker og behov.

Kvalitet
Der er i de seneste år sket en enorm innovation samt prisreduktion inden for LED-belysning. De fordele vil vil gerne bringe videre til vores kunder. Vores produkter er fremstillet i overensstemmelse med moderne teknikker og har en verificeret kvalitetskontrol. Store masseordrer giver os mulighed for at indgå partnerskaber med kvalitetsproducenter, som også producerer til velkendte, vestlige brands inden for belysning såsom Osram, Philips og Sylvania.


Produktsortiment
Gennem årene har vi opbygget et stort sortiment af lyskæder, LED-pærer, nødbelysning, stikdåser, forlængerledninger, lysslanger og julebelysning. Produkterne har det til fælles, at de er af fremragende kvalitet - blandt andet er alle kabler lavet af robust gummi. Netop fordi vi vægter kvalitet højest, er vi vokset til den største lyskædeleverandør i Benelux. Både private, udlejningsfirmaer og cateringvirksomheder, men også installatører og grossister, har været loyale kunder hos os i årevis.

Fordelene ved vores LED-pærer er mange:

  • Takket være pærernes næsten ubrydelige polycarbonatkugle, har du mulighed for at lade pærerne siddende i fatningerne for eksempel under transport, eller når du pakker kæden ned. Samtidig er både kabler og pærer velegnede til langvarig brug - både ude og inde.
  • LED-pærer er en ideel erstatning for traditionelle glødepærer, fordi de både holder længere og er billigere i drift. Ikke mindst kommer farver endnu bedre til sin ret gennem de farvede LED-lysdioder.

Engros
Grundet vores lave omkostninger, effektive indkøb, salg og stordriftsfordele kan vi tilbyde vores kunder lave marginer. Er du installatør, detailhandler, grossist eller andet er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan give dig en tilpasset prisliste.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende vores hjemmeside eller er nysgerrig på den seneste udvikling inden for LED-belysning. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker inspiration eller har specifikke LED-ønsker.

 

LumenXL B.V.
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Holland

KVK-nummer (Hollandsk CVR. nr.): 66572541
Moms nummer: NL 856613654B01
Tlf.: 88 74 29 24
E-mail: [email protected]

Sammenlign 0

Tilføj et andet produkt (max. 5)

Start sammenligning