Om os

LumenXL.dk - specialisten i lyskaeder og LED-belysning

Hvorfor LumenXL LED lys?

I 2009 begyndte vi at sælge lyskæder og LED-produkter til lysspecialister, installatører og grossister i Europa. Gennem årene er lyssortimentet betydeligt udvidet med nye produkter. Med fremkomsten af ​​online shopping har vi flyttet vores fokus til direkte salg til forbrugere og slutbrugere. Kvalitet er altafgørende for os, og vi tilbyder den kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det kan vi, fordi vi styrer hele kæden; fra produktdesign og fabriksproduktion til pakning af din ordre på vores lager i Enschede.

Fordele for dig som kunde

Som kunde er du vores førsteprioritet. Det kan mærkes på den hurtige levering (bestillinger lagt inden kl. 15.00 på hverdage, leveres dagen efter). Du får 30 dages betænkningstid og gratis returnering. Vi giver dig også gerne personlig rådgivning om valg af den rigtige belysning. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon og WhatsApp gennem +45 88 74 29 24. Du kan også sende os en e-mail.

I den følgende video kan du se, hvordan vores højkvalitets lyskæder bidrager til en unik atmosfære. Uanset om de er installeret på en festivalplads eller bruges til andre arrangementer, er det garanteret, at de skaber en passende stemning til enhver lejlighed.

Historie
Siden 2009, har LumenXL købt LED lys fra producenter i Asien og (Øst) Europa. Disse produkter er derefter solgt fra vores varehus i Enschede (NL) til vores kunder i Europa (Holland, Belgien, Tyskland, Danmark og Frankrig).

LumenXL i medierne
I den følgende video kan du se, hvordan vores højkvalitets lyskæders design bidrager til en unik atmosfære. Uanset om de er installeret på en festivalplads eller bruges til andre arrangementer, er det garanteret, at de skaber en passende stemning til enhver lejlighed.

Kvalitet
Vores produkter er fremstillet med den nyeste teknologi og nøje testet for produktkvalitet (CE & RoHS). Store indkøbsmængder giver os mulighed for at samarbejde med de samme højkvalitetsfabrikker, som bruges af kendte vestlige belysningsmærker.

Købers sikkerhed og beskyttelse
LumenXL Team vægter sikkerhed og kundetilfredshed højest. At handle online hos LumenXL betyder ikke kun maksimal service og produktudvalg, men også maksimal sikkerhed. Vi vil gerne invitere dig til at læse mere om vores kunders oplevelser på Google reviews.

Kundeprofil
LumenXLs kunder er generelt inden for engros-, professionelle installations- og detailsegmenter på markedet. Disse kunder har specialiseret sig i salg, samt lokal distribution til slutbrugeren. LumenXL er valgt som en foretrukken leverandør på baggrund af deres fremragende pris til ydelsesforhold.
Effektivitet
LumenXL opererer med lave produktmargener på grund af deres lave overhead, høje indkøbseffektivitet, smarte salgsstrategi og stordriftsfordele.
 
Skræddersyede priser
Priserne vist på denne hjemmeside er vejledende udsalgspriser. Hvis din virksomhed falder ind under en af ​​følgende kategorier - professionel installatør, forhandler eller grossist - inviterer vi dig til at kontakte os. Dette giver os mulighed for at diskutere en skræddersyet prisliste, der passer dig bedst.
 
Spørgsmål
Har du spørgsmål til hjemmesiden eller den seneste udvikling inden for LED-belysning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi inviterer dig også til at kontakte os for at drøfte mulighederne for specifikke LED-forespørgsler.

 

Aftryk:
LumenXL bv
Euregioweg 277
7532 SM Enschede, Holland
Adm. Direkør: Jeroen Hoogeveen 
Registreringsnummer: 66572541
VAT nummer: NL 856613654B01
Tel. +45 88 74 29 24