Menu
DKK

Om os

LumenXL.dk - specialisten i lyskæder og LED-belysning


Hvem er LumenXL?

I 2009 begyndte vi at sælge lyskæder og LED-produkter til lysspecialister, installatører og grossister i Europa. Gennem årene er vores sortiment i lys og lystilbehør betydeligt udvidet med nye produkter. Med fremkomsten af ​​online shopping har vi flyttet vores fokus til direkte salg til forbrugere og slutbrugere. Kvalitet er altafgørende for os, og vi tilbyder netop den kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det kan vi, fordi vi styrer hele kæden; fra produktdesign og fabriksproduktion til pakning af din ordre på vores lager i Enschede i Holland.

Fordele for dig som kunde

Som kunde er du vores førsteprioritet. Det kan mærkes på den hurtige levering (bestillinger lagt inden kl. 15.00 på hverdage bliver sendt afsted samme dag). Du får samtidig 50 dages betænkningstid/fortrydelsesret og gratis returnering. Vi giver dig også gerne personlig rådgivning om valg af den helt rigtige belysning. Vores kundeservice kan kontaktes via telefon: +4578782680 og WhatsApp på +31857731906. Du kan også altid sende os en e-mail på [email protected].

I den følgende video kan du se, hvordan vores lyskæder bidrager til en unik stemning. Uanset om de er installeret på en festivalplads eller bruges til private arrangementer, tør vi godt at love, at de skaber en passende stemning til enhver lejlighed.

Historie
Siden 2009, har vi købt LED-lys fra producenter i Asien og (Øst-) Europa. Disse produkter er derefter blevet solgt fra vores varehus i Enschede (Holland) til vores kunder i hele Europa - blandt andet i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark og Frankrig.

Kvalitet
Vores produkter er fremstillet med den nyeste teknologi og kvaliteten nøje testet (CE & RoHS). Store indkøbsmængder giver os mulighed for at samarbejde med de samme højkvalitetsfabrikker, som bruges af de kendte, vestlige belysningsmærker.

Købers sikkerhed og beskyttelse
Vi vægter sikkerhed og kundetilfredshed højest. At handle online hos os betyder ikke kun maksimal service og et stort produktudvalg, men også maksimal sikkerhed. Vil du læse mere om vores kunders oplevelser, kan du tage et kig på vores Google reviews.

Effektivitet
Vi opererer med lave produktmargener på grund af vores lave overhead, høje indkøbseffektivitet, smarte salgsstrategi og stordriftsfordele.

 
Skræddersyede priser
Priserne vist på denne hjemmeside er vejledende udsalgspriser. Hvis din virksomhed falder ind under en af ​​følgende kategorier - professionel installatør, forhandler eller grossist - opfordrer vi dig til at kontakte os, så vi kan diskutere en skræddersyet prisliste, der passer dig bedst.
 
Spørgsmål
Har du spørgsmål til hjemmesiden eller til den seneste udvikling inden for LED-belysning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi inviterer dig også til at kontakte os for at drøfte mulighederne for specifikke LED-løsninger.
 
LumenXL BV
Euregioweg 277
7532 SM Enschede, Holland

Adm. direkør: Jeroen Hoogeveen 
Registreringsnummer: 66572541
VAT-nummer: NL 856613654B01
Tel. +45 78 78 26 80
[email protected]
 
 

 

Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!