Menu
DKK

Loftventilatorer med lys – ventilation og belysning i ét

Med vores loftsventilatorer kan du både skabe en kølig brise på varme dage og opnå en bedre varmefordeling på de kolde. Fælles for loftsventilatorerne i denne kategori er, at de alle har en integreret lampedel.

21 Produkter
Vis:
Viser 1 - 21 af 21
Loftventilatorer med lys – ventilation og belysning i ét

Med vores loftsventilatorer kan du både skabe en kølig brise på varme dage og opnå en bedre varmefordeling på de kolde. Fælles for loftsventilatorerne i denne kategori er, at de alle har en integreret lampedel og derfor fungerer både som ventilation og som lamper. Loftsventilatorerne kommer med en fjernbetjening, så du nemt kan betjene de forskellige funktioner.

Vi fører loftventilatorer med både integreret LED-lys eller med lampesokler, hvor du selv vælger, hvilke pærer du vil montere i lampedelen. Valget mellem de to typer loftventilatorer afhænger af dine personlige præferencer for både design, lysbehov og vedligeholdelse. Loftventilatorer med integreret LED-lys er det energieffektive og (næsten) vedligeholdelsesfrie alternativ, mens ventilatorer med udskiftelige pærer typisk giver dig en større fleksibilitet i forhold til ønske om lysstyrke, farvetemperatur og energieffektivitet.

Fordelene ved en loftsventilator
Hvad mange ikke ved er, at loftsventilatorer kan bruges både sommer og vinter. Eftersom at bladenes rotationsretning kan justeres, kan du selv bestemme, om ventilatoren skal skubbe den opstigende varme luft tilbage i rummet, eller om ventilatoren skal skabe en kølig brise gennem sin bevægelse. Derudover er loftventilatorer med integreret lampedel en pladsbesparende løsning, der især er aktuelt i rum med lavt til loftet.

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »