Menu
DKK

Dekorationspærer – Smukke og dekorative LED-pærer i XL-format

Hvis du leder efter en dekorativ og opsigtsvækkende LED-pære med stor kugle, så er du kommet til det rette sted. Vores LED-pærer i XL-format har en kugle på enten 95 mm, 160 mm eller 200 mm.

19 Produkter
Vis:
Viser 1 - 19 af 19
Dekorationspærer – Smukke og dekorative LED-pærer i XL-format

Hvis du leder efter en dekorativ og opsigtsvækkende LED-pære med stor kugle, så er du kommet til det rette sted. Vores LED-pærer i XL-format har en kugle på enten 95 mm, 160 mm eller 200 mm og vil derfor udgøre en spændende og iøjnefaldende del af din indretning.

Pærernes gyldne filamenttråde efterligner de traditionelle glødepærer og kommer i forskellige designs. Filamentet kan f.eks. være bøjet eller snoet som en spiral, hvilket skaber en levende visuel effekt, når lyset er tændt. Dekorationspærer kommer virkelig til deres ret i for eksempel fatningssæt, lysekroner eller bordlamper uden skærm. Derudover er vores dekorationspærer dæmpbare, så du kan justere lysstyrken til det ønskede niveau.

Watt
Farve
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »