Menu
DKK

E27-pærer – Ø45 mm (glas)

Fælles for pærerne i denne kategori er, at de alle har en E27-fatning (stor fatning) og en diameter på 45 mm. Man måler diameteren rundt om det bredeste sted på pærens kugle. En pære med en diameter på 45 mm er derfor en relativt lille pære.

E27-pærer – Ø45 mm (glas)

Fælles for pærerne i denne kategori er, at de alle har en E27-fatning (stor fatning) og en diameter på 45 mm. Man måler diameteren rundt om det bredeste sted på pærens kugle. En pære med en diameter på 45 mm er derfor en relativt lille pære og passer godt i mindre armaturer.

Pærerne i denne kategori har en kugle af glas og er som standard enten dæmpbare, 3-trins dæmpbare eller har funktionen varm dæmpning. Ø45-pærerne har derudover – takket være den nyeste LED-teknologi – et lavt energiforbrug og en lang levetid.

Er du på jagt efter E27-pærer i størrelsen Ø45, men i et andet materiale end glas? Så kan du tage et kig på vores E27-pærer produceret i polycarbonat. Pærer af plasttypen polycarbonat er for mange af vores kunder et bedre valg, hvis pærerne skal bruges udendørs i vores party lyskæder.

Watt
Størrelse
Farve
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!