Menu
DKK

E14-pærer – LED-pærer med lille fatning

En LED-pære med E14-fatning kaldes også en pære med en "lille fatning" og er en af de mest anvendte pærer i de danske hjem. En E14-pære bruges ofte i mindre armaturer, lysekroner og læselamper.

E14-pærer – LED-pærer med lille fatning

En LED-pære med E14-fatning kaldes også en pære med en "lille fatning" og er en af de mest anvendte pærer i de danske hjem. En E14-pære bruges ofte i mindre armaturer, lysekroner og læselamper, hvor der ikke altid er plads til den noget større klassiske E27-pære.

''E'' står for Edison og ''14'' står for diameteren af lampesoklen, dvs. i dette tilfælde 14 millimeter. Selve pæren (også kaldet kuglen) kan variere i størrelse, men er typisk mindre af størrelse. Kuglen kan have mange forskellige former – for eksempel en klassisk pæreform, form som flammen på et stearinlys (kertepære) eller dråbeformet. Hold altid øje med, at kuglen på din E14-pære passer til netop din lampe og den stilart, du ønsker. Vores LED-pærer med E14-fatning kommer i forskellige lysstyrker (antal watt) og i forskellige farvetemperaturer (Kelvin-værdi). Vi fører både dæmpbare og ikke-dæmpbare E14-pærer.

Med en LED-pære med E14-fatning får du en alsidig og energieffektiv lyskilde, der har en lang levetid og giver en god kvalitet af lys.

OBS! Disse E14-pærer egner sig ikke til brug i vores udendørs party lyskæder. Til vores party lyskæder skal du bruge pærer med en stor E27-fatning.

Watt
Størrelse
Farve
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!