Menu
DKK

E14-pærer – LED-pærer med lille fatning

En LED-pære med E14-fatning kaldes også en pære med en "lille fatning" og er en af de mest anvendte pærer i de danske hjem. En E14-pære bruges ofte i mindre armaturer, lysekroner og læselamper.

E14-pærer – LED-pærer med lille fatning

En LED-pære med E14-fatning kaldes også en pære med en "lille fatning" og er en af de mest anvendte pærer i de danske hjem. En E14-pære bruges ofte i mindre armaturer, lysekroner og læselamper, hvor der ikke altid er plads til den noget større klassiske E27-pære.

''E'' står for Edison og ''14'' står for diameteren af lampesoklen, dvs. i dette tilfælde 14 millimeter. Selve pæren (også kaldet kuglen) kan variere i størrelse, men er typisk mindre af størrelse. Kuglen kan have mange forskellige former – for eksempel en klassisk pæreform, form som flammen på et stearinlys (kertepære) eller dråbeformet. Hold altid øje med, at kuglen på din E14-pære passer til netop din lampe og den stilart, du ønsker. Vores LED-pærer med E14-fatning kommer i forskellige lysstyrker (antal watt) og i forskellige farvetemperaturer (Kelvin-værdi). Vi fører både dæmpbare og ikke-dæmpbare E14-pærer.

Med en LED-pære med E14-fatning får du en alsidig og energieffektiv lyskilde, der har en lang levetid og giver en god kvalitet af lys.

OBS! Disse E14-pærer egner sig ikke til brug i vores udendørs party lyskæder. Til vores party lyskæder skal du bruge pærer med en stor E27-fatning.

Watt
Farve
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »