Menu
DKK
5 tips til at gøre hus og have forårsklar

5 tips til at gøre hus og have forårsklar

Af: Maxime Kommentarer: 0

Tip 1: Bring naturen indenfor

En af tidens store trends er at bringe naturen ind i din boligindretning. Naturlige elementer er med til at skabe en beroligende og forfriskende stemning. Vores pendler og hængelamper i pap er et glimrende bud på, hvordan du kan pifte din stue og soveværelse op med naturlige materialer. Lampernes skærm er produceret i bølgepap og giver en legende lyseffekt. Du vælger selv, hvilken slags pære, du ønsker at montere i lampen. Tip: en pære med funktionen 'varm dæmpning' giver dig fleksibilitet til at justere lysets farvetemperatur alt efter smag.

Takket være deres neutrale farve og tidløse former passer paplamper perfekt ind i forskellige indretningsstile, hvad end du er tilhænger af den nordiske, botaniske eller japanske boligstil.

Tip 2: Glaslamper

Brugen af ​​ravfarvet glas er populært som aldrig før og skaber en behagelig stemning i din bolig. En af vores helt særlige favoritter er hængelampen Stockton. Hæng lampen et lyst sted, og lad forårssolen skinne smukt gennem dens varme, ravfarvede glas. 

 

Tip 3: Udnyt de lyse timer til solenergi

Havebelysning med solceller har adskillige fordele. Solcellelamper er ikke kun en energieffektiv og attraktiv måde at lyse dine uderum op på – de er også yderst nemme at installere. Uanset om du mangler en væglampe til at lyse op ved ​​hoveddøren, eller du ønsker at skabe en hyggelig stemning i haven med en lyskæde, så vælg en af vores mange solcelledrevne belysningsmuligheder. Tip: Gå f.eks. efter en udelampe i et trendy trælook eller i en klassisk, elegant sort farve.

 

 

Tip 4: Væglamper af høj kvalitet

Med en væglampe ved din ​​for- eller bagdør hører det fortiden at komme hjem i mørke. Hos LumenXL finder du et omfattende udvalg af væglamper i forskellige stilarter. Vi fører både moderne modeller i sort samt stilrene væglamper i trælook eller i en frisk hvid farve.

Væghængte sensorlamper er det praktiske valg, hvis du ønsker, at lyset automatisk skal tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Du kan f.eks. indstille din væglampe til at tænde eller slukke på de tidspunkter, du kommer hjem eller forlader huset. Derudover skaber væglamper en ekstra tryghed omkring huset og giver en indbydende stemning.

 

Tip 5: Stilfulde bedlamper 

Din have er ikke komplet uden en god bedlampe. Vores bestseller Simone fås i forskellige varianter såsom sort, rustbrun, hvid, antracitgrå og imiteret træ. Tip: Vi fører også bedlampen Simone inkl. sensor. Vælg denne model, hvis du vil have lys med det samme, når du kommer hjem.

 

Tag et kig på produkterne fra dette blogindlæg:

Nedenfor kan du tage et kig på produkterne fra dette blogindlæg. Har du spørgsmål om valg af den rigtige belysning til din bolig? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.

[products=blog_lente_2024]

Tags

Nyhedsbrev

Vil du holde dig opdateret om vores kampagner?
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Send os en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »