Menu
DKK
Lamper med 3-trins dæmpning

Lamper med 3-trins dæmpning

Af: Maxime Kommentarer: 0

Vil du gerne kunne justere lysstyrken på din belysning, men finder det for kompliceret at installere en lysdæmper? Så skal du vælge en lampe med integreret 3-trins dæmpning. Med denne funktion kan du nemt dæmpe lyset ved hjælp af kontakten på væggen. I denne artikel forklarer vi, hvordan det virker, og du kan se nogle af de nyeste lamper i vores sortiment.

Hvordan fungerer det?

 

 

Når en lampe kommer med funktionen '3-trins dæmpning', betyder det, at lampens integrerede LED-lys nemt kan justeres i tre forskellige lysstyrker via kontakten/afbryderen på væggen. De tre lysstyrker kan justeres fra 100% til 50% og helt ned til 7%. Du skifter mellem de tre niveauer ved at trykke på kontakten flere gange efter hinanden. På grund af hukommelsesfunktionen tænder lampen i den seneste indstilling, når den har været slukket. Det smarte ved funktionen 3-trins dæmpning er, at den er integreret i lampen, og du behøver derfor ikke at installere en ekstern lysdæmper.

Lad design gå hånd i hånd i hele din indretning

 

 

 

Bestselleren Andre

Vores bestseller Andre og dens forskellige designmodeller skaber ikke kun blikfang i din bolig, men er også yderst velegnet til erhvervslokaler. Vi tilbyder lampen med forskellige antal watt, så du kan opnå det helt rigtige lys på arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

 

Skab en rød tråd

Skab sammenhæng i din indretning med en elegant lampe med tre lyspunkter over spisebordet, og montér samme model med et enkelt lyspunkt over sofa- eller natbordet. Hos LumenXL tilbyder vi forskellige lamper med forskellige muligheder, så du kan skabe et sammenhængende mix og match gennem hele din indretning. Dette gør det både nemmere at vælge belysning og skaber samtidig et roligt tema gennem din bolig.

 

 

Tag et kig på produkterne fra dette blogindlæg:

Er du blevet inspireret af vores innovative lamper med 3-trins dæmpning? Så tag et kig på produkterne fra dette blogindlæg herunder, eller gå til alle vores pendler og hængelamper med 3-trins dæmpning.

[products=blog_3stapsdimbarelampen_2024]

Tags

Nyhedsbrev

Vil du holde dig opdateret om vores kampagner?
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Send os en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!