Menu
DKK
Spot on!

Spot on!

Af: Maxime Kommentarer: 0

Med designs, der både er funktionelle og æstetiske, er vores havespots og spydlamper en forrygende tilføjelse til dit udendørsrum. På grund af deres høje kvalitet kan vores spotlights modstå vind og vejr året rundt. Placér dine spots langs en sti, et bed eller rundt om terrassen, og skab en indbydende stemning.

 

 

Spots med stik

De fleste vælger udendørsbelysning for hyggens skyld, men god belysning i dit uderum kan også være med til at øge sikkerheden. Det kan også være, at du har særlige elementer i haven, som du gerne vil sprede lys på efter mørkets frembrud? I så fald er havespots en ideel løsning. Havespots har den fordel, at de kan lyse i enhver ønsket retning, og du kan derfor lege med strålingsvinklen. Har du en havesti, der er mørk at befærde sig på, er spotlamper også en perfekt måde at gøre passagen mere sikker. Havespots med jordspyd udsender et målrettet lys og der derfor oplagte at bruge som funktionel havebelysning.

Spots med solceller

Solcelledrevet belysning er en fremragende belysningsløsning til steder, hvor det er svært at trække strøm. Med solcellelamper og solcellespots kan du få lys på et hvilket som helst sted i haven uden at have adgang til en stikkontakt og uden at skulle hyre en professionel elektriker. Med en solcellelampe giver solen strømmen – dét er både godt for miljøet og pengepungen.

Se også:

 

 

[products=blog_tuinspots_2024]

 

Tags

Nyhedsbrev

Vil du holde dig opdateret om vores kampagner?
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Send os en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »