Menu
DKK

Flugtvejsskilte og nødbelysning

Al vores nød- og reservebelysning har indbyggede batterier, der sikrer, at lampen, i tilfælde af strømafbrydelse, giver lys i mindst tre timer. Nødbelysningen leveres også med en testknap, hvor du kan simulere en strømafbrydelse.

33 Produkter
Vis:
Batteri OTG-FF-BAT
Batteri OTG-FF-BAT
DKK 53,95 DKK 43,16
Batteri OTG-KL-BAT
Batteri OTG-KL-BAT
DKK 66,50 DKK 53,20
Viser 1 - 24 af 33
Flugtvejsskilte og nødbelysning

Al vores nød- og reservebelysning har indbyggede batterier, der sikrer, at lampen, i tilfælde af strømafbrydelse, giver lys i mindst tre timer. Nødbelysningen leveres også med en testknap, hvor du kan simulere en strømafbrydelse. Nogle modeller har endvidere en autotest-funktion. Al vores nødbelysning er godkendt til det europæiske marked (CE-mærket).

Modellen OTG-FF er en af ​​vores mest solgte produkter både på grund af det attraktive design samt muligheden for at dreje skiltet 90 grader rundt. Det fleksible beslag gør det muligt at montere nødbelysningen både i loftet og på væggen. Modellen OTG-KL er ligeledes et af vores mest solgte produkter - blandt andet på grund af den konkurrencedygtige pris. Denne nødbelysningen egner sig også til at blive brugt som lampe (uden piktogrammer) for at give lys under en eventuel strømafbrydelse.

Antal lyspunkter
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »