Menu
DKK

Solcellebordlamper - Bordlamper med solceller

Lys dine uderum op ved hjælp af solens kraft. Vælger du en solcelle bordlampe til din have eller terrasse, vælger du ikke kun praktisk belysning, men også bæredygtig belysning.

3 Produkter
Vis:
Viser 1 - 3 af 3
Solcellebordlamper - Bordlamper med solceller

Lys dine uderum op ved hjælp af solens kraft. Vælger du en solcelle bordlampe til din have eller terrasse, vælger du ikke kun praktisk belysning, men også bæredygtig belysning. Solcelledrevene bordlamper er derudover ideelle til at skabe en hyggelig stemning samt til at sætte et personligt præg på dit uderum.

Solcellebordlamper er også virkelig praktiske, i og med at du kan flytte dem rundt uden besvær. Du kan for eksempel lade din bordlampe opfange solens stråler ude i det fri i løbet af dagen og efter mørkets frembrud tage den med ind på din overdækkede terrasse. Vi anbefaler også vores bordlamper med solceller til jer, der skal på festival eller camping og måske har begrænset adgang til strøm. God fornøjelse!

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »