Menu
DKK

Overflademonterede spots og spotlamper

Overflademonterede spotlights monteres 'uden på' loftet, og hele armaturet forbliver således synligt i modsætning til de indbyggede spots. Overflademonterede spots er nemme at installere, eftersom de ikke kræver indbygning i loftet.

20 Produkter
Vis:
Viser 1 - 20 af 20
Overflademonterede spots og spotlamper

Overflademonterede spotlights monteres 'uden på' loftet, og hele armaturet forbliver således synligt i modsætning til de indbyggede spots. Overflademonterede spots er nemme at installere, eftersom de ikke kræver indbygning i loftet. Dette gør installationen mere tilgængelig i områder, hvor der ikke er mulighed for at lave en åbning i loftet. Overflademonterede sports kan derudover være en smule nemme at nå efter installation, hvilket kan gøre det lettere at udskifte en pære sammenlignet med de indbyggede modeller.

Ønsker du klassiske overflademonterede spots i sort? Eller foretrækker du hvid? Foretrækker du en spotlampe med en fast base eller på en skinne? Hos os finder du et bredt udvalg af overfladespots, der er specielt udvalgte til at give dit interiør et luksuriøst og lækkert look.

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!