Menu
DKK

Dekorativ belysning - Dekorative udelamper og lyskæder

Skab ekstra meget stemning, og sæt et personligt præg på dine uderum med vores dekorative udebelysning – vel at mærke, uden at du behøver at have adgang til stikkontakter eller anden strømforsyning.

17 Produkter
Vis:
Viser 1 - 17 af 17
Dekorativ belysning - Dekorative udelamper og lyskæder

Skab ekstra meget stemning, og sæt et personligt præg på dine uderum med vores dekorative udebelysning – vel at mærke, uden at du behøver at have adgang til stikkontakter eller anden strømforsyning. Fælles for belysningen i denne kategori er, at de enten kører på 100 % solenergi eller batteri. Det betyder, at du kan placere lamperne, hvor som helst du ønsker. Du slipper derfor også at skulle rode med lange forlængerledninger, som også kan være svære at skjule. Vores dekorative lamper og lyskæder skaber øjeblikkeligt stemning – både på de lune sommeraftener ved grillen og på de køligere vinterdage omkring bålpladsen. Eftersom du ikke behøver at have en stikkontakt i nærheden er det også oplagt at tage de dekorative lamper og lyskæder med på festival eller camping. Vi fører et stort udvalg af dekorativ belysning i forskellige designs og stilarter til enhver smag.

Solcelledrevet belysning
Solcellelamper er en af de største trends inden for belysning. Ved at købe solcellebelysning træffer du både et økonomisk og miljøbevidst valg. Lamperne oplades ved hjælp af sollys, og du behøver som udgangspunk ikke nogen strømforsyning for at pærerne kan lyse. De fleste solcelledrevne lamper tænder og slukker automatisk. Solcellelamper er en super enkel måde at pifte dit uderum op og giver mange timers hyggebelysning.

Batteridrevet belysning
Udelamper med batteri er endnu en ekstrem brugervenlig måde at lyse og pynte op på. Du placerer lampen eller lyskæden lige præcis der, hvor du ønsker uden at skulle tage hensyn til stikkontakter eller sollys. Det er da nemt!

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »