Menu
DKK

Pærer til party lyskæder – Dekorative og holdbare LED-pærer med E27-fatning

Hvis der er noget, der kan sprede hygge, så er det en party lyskæde med flotte LED-pærer. Vores party lyskæder er kendetegnet ved, at de bruger "rigtige" LED-pærer med E27-fatning/stor fatning i modsætning til vores julelyskæder.

40 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 40
Pærer til party lyskæder – Dekorative og holdbare LED-pærer med E27-fatning

Hvis der er noget, der kan sprede hygge, så er det en party lyskæde med flotte LED-pærer. Vores party lyskæder er kendetegnet ved, at de bruger "rigtige" LED-pærer med E27-fatning/stor fatning i modsætning til vores julelyskæder, som er udstyret med små LED-dioder. "Rigtige pærer" er ekstra dekorative, holder længere og giver dig fleksibiliteten til at vælge lige netop den type pære, du ønsker. Vi fører naturligvis en lang række forskellige party lyskæde-pærer i diverse farver, lysstyrker og udformninger.

Hvis du ønsker at skabe en hyggelig og mere klassisk stemning, går du aldrig galt i byen med varmhvide LED-pærer. Det varmhvide lys skaber en intim og indbydende atmosfære, der passer perfekt til både lune sommeraftener og køligere vinterdage. Skal der være fest, eller ønsker du at skabe en mere munter stemning, kan du med fordel vælge kulørte pærer til din party lyskæde.

Vi fører både pærer produceret i glas eller med en robust kugle af polycarbonat. Pærerne af plasttypen polycarbonat kan nærmest ikke gå i stykker og er det foretrukne valg, hvis du vil bruge din party lyskæde udendørs. Pærerne kan naturligvis udskiftes, hvis en af dem mod forventning skulle gå i stykker, eller hvis du for eksempel vil skifte mellem varmhvide og kulørte pærer.

Når pærerne installeres korrekt i vores party lyskæder, har de en kapslingsklasse på IP44, hvilket betyder, at de er stænksikre. Du kan derfor trygt lade din party lyskæde (inklusive pærer) hænge ude hele året rundt – selv når det regner.

Watt
Størrelse
Farve
  • Se mere
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!