Menu
DKK

Varmhvide LED-pærer

På denne side finder du vores komplette sortiment af varmhvide LED-pærer med E27-fatning. Vores LED-pærer kommer med enten en glaskugle eller en kugle af plasttypen polycarbonat.

26 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 26
Varmhvide LED-pærer

På denne side finder du vores komplette sortiment af varmhvide LED-pærer med E27-fatning. Vores LED-pærer kommer med enten en glaskugle eller en kugle af plasttypen polycarbonat. Vælger du vores LED-pærer af polycabonat, er kuglen nærmest uknuselig, og du behøver derfor ikke bekymre dig, hvis du kommer til at tabe en pære. 

LED-teknologien har ikke stået stille, og en LED-pære kan nu producere den samme farvetemperatur som farven på lyset fra et stearinlys. Du kan vælge mellem flere farvetemperaturer for at opnå det varme, hvide lys (udtrykt i Kelvin eller blot K). Den mest anvendte farvetemperatur er 2000K, som er 'ekstra' varmhvid. Farven svarer til lyset fra et stearinlys, hvis lys er blødt og mere gulligt. 2650K er farven på en traditionel glødepære, hvilket stadig er varmhvid, men med en lidt mindre gul farve.

Hvis du gerne vil opnå et blødt, stemningsfuldt lys, er pærerne på 0,7 watt og 1 watt det perfekte valg. Har du derimod brug for en mere kraftig belysning, anbefaler vi vores pærer på 2 watt, der modsvarer en gammeldags pære på 20 watt. Vores pærer på 1,5 watt ligger et sted derimellem og skaber et blødt, men alligevel effektivt lys. Vi tilbyder også dæmpbare pærer og diverse lysdæmpere.

Watt
Størrelse
Farve
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!