Menu
DKK

Sorte bordlamper – Klassiske og moderne bordlamper i sort

Du går aldrig galt i byen med en sort bordlampe. Sort er nemlig en tidløs farve, der aldrig går af mode. I vores udvalg af sorte bordlamper finder du både minimalistiske og mere opsigtsvækkende designs, så der er noget for enhver smag.

31 Produkter
Vis:
Bordlampe - Logan - sort
Bordlampe - Logan - sort
DKK 297,95 DKK 238,36
Viser 1 - 24 af 31
Sorte bordlamper – Klassiske og moderne bordlamper i sort

Du går aldrig galt i byen med en sort bordlampe. Sort er nemlig en tidløs farve, der aldrig går af mode. I vores udvalg af sorte bordlamper finder du både minimalistiske og mere opsigtsvækkende designs, så der er noget for enhver smag. Vores sorte bordlamper passer perfekt ind i både den moderne og klassiske boligstil og gør sig flot på f.eks. skrivebordet, natbordet eller i kommoden stuen.

Vores bordlamper er ikke kun smukke at se på – de er også yderst funktionelle. De fleste af bordlamperne leveres uden pære/lyskilde, så du nemt selv kan tilpasse belysningen til dine behov. Måske vil du bruge din bordlampe i en hyggelig læsekrog eller til at give ekstra lys, når du arbejder ved skrivebordet?

Antal lyspunkter
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »