Menu
DKK

Julelyskæder – ikke linkbare (kan ikke sættes sammen)

Vores julelyskæder med LED-lys skaber en hyggelig stemning, og er samtidig det logiske valg, når det kommer til julebelysning.

5 Produkter
Vis:
Viser 1 - 5 af 5
Julelyskæder – ikke linkbare (kan ikke sættes sammen)

Vores julelyskæder med LED-lys skaber en hyggelig stemning, og er samtidig det logiske valg, når det kommer til julebelysning. Vi kalder dem 'det logiske valg' både på grund af den høje kvalitet (du skal med andre ord ikke ud og investere i nye lyskæder hvert år), men også på grund af de lavere driftsomkostninger. LED-julelyskæder bruger nemlig væsentligt mindre strøm end en ikke-LED lyskæde. Der kan derfor være rigtig mange penge at spare på elregningen ved at vælge en julelyskæde med LED-lys.

Vores julelyskæder er godkendt til både udendørs og indendørs brug. Brug for eksempel lyskæderne til at sprede hygge i haven, på altanen eller på juletræet i stuen. Vi tør godt at love, at så snart du tænder for lyskædens små, glimtende LED-dioder, tænder du op for den magiske julestemning!

Professionel kvalitet
På grund af lyskædernes hårdføre gummiledninger og LED-lys af høj kvalitet, vil vores julelyskæder sprede hygge i mange år. Selve LED-pærerne er omhyggeligt beskyttede af et robust plastikcover. Dette gør, at lyskæderne er modstandsdygtige over for alle slags vejrforhold. Beskyttelsesklassificeringen ligger på IP44, hvilket betyder, at kæden er beskyttet mod vandsprøjt og kan hænge ude året rundt.

Gode råd til sikker brug af julelyskæder
Bemærk venligst, at disse julelyskæder af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan sættes sammen. Du skal altså montere dem enkeltvis i hvert deres strømstik. Du skal også være opmærksom på, at ikke at sætte for mange julelyskæder sammen i samme stikdåse. Sætter du for mange lyskæder i den samme stikdåse, kan du risikere, at du overbelaster dine elinstallationer og sikringer. Ønsker du at koble flere julelyskæder sammen, kan du se vores udvalg af julelyskæder, der kan linkes sammen her.

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!