Menu
DKK

Pendler og hængelamper i sort

Sorte pendler og hængelamper fungerer godt i næsten ethvert interiør, eftersom en sort lampe er nem at matche med andre farver. Med en lampe i sort kan du derfor fokusere mere på at finde en lampe, der har det rigtige design, den rigtige form samt stil.

60 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 60
Pendler og hængelamper i sort

Sorte pendler og hængelamper fungerer godt i næsten ethvert interiør, eftersom en sort lampe er nem at matche med andre farver. Med en lampe i sort kan du derfor fokusere mere på at finde en lampe, der har det rigtige design, den rigtige form samt stil.

Hængelamper i sort til enhver boligstil

Vi har sørget for at sammensætte et bredt udvalg af forskellige slags sorte pendler og hængelamper, så du er sikker på at finde en, der passer til din bolig. Vi har brugt lang tid på at undersøge, hvad der hitter i øjeblikket, og hvilke lamper, der bedst rammer den danske smag og indretningsstil.

Hvilke sorte hængelamper er mest populære?

Trends kommer og går, men nedenfor kan du læse vores bud på, hvilke slags pendellamper, der er mest populære.

Sorte metallamper

Hængelamper i sort metal/stål er typisk udført med rene linjer og ofte med et industrielt, minimalistisk og moderne design. Eftersom lyskilden ofte er dækket af en metalskærm, er denne type hængelampe god til at lyse op i en bestemt del af et rum. Det kan for eksempel være over et spisebord. Med metallamper kan lysvinklen kan variere fra bred til smal, så det er en god idé at sætte sig ind i, hvad man ønsker, inden man køber en metallampe.

Sorte hængelamper i industriel stil

Sorte hængelamper i industriel stil passer godt ind i et interiør, der er lidt mere 'råt'. Sorte lamper i industriel stil har taget deres designinspiration fra de industrielle miljøer som fabrikker, lagerbygninger og værksteder, og har ofte en stærk retro- eller vintage-inspireret æstetik. I den industrielle boligstil ser man ofte enkle farvekombinationer, hvilket betyder, at en sort lampe nemt vil kunne passe ind her.

Sorte designerlamper

Sorte designerlamper er hængelamper med et interessant eller anderledes design. En typisk sort designerpendellampe har unikke og karakteristiske træk, der adskiller den fra de mere 'almindelige' og mainstream lamper. Designet kan være inspireret af forskellige kunstneriske bevægelser eller temaer og kan variere fra minimalistisk og moderne til mere dekorativt og komplekst. Det er ikke sikkert, at en sort designerpendel vil passe ind i enhver stue, men når den gør, så vil den vække opmærksomhed og skabe ekstra stemning i rummet.

Hvordan installerer man en hængende lampe?

Vores hængelamper skal tilsluttes strøm og skal derfor forbindes til et strømudtag i loftet. I langt de fleste lofter er der allerede en udgang med ledninger, som lampen skal forbindes til. Montér din pendellampe som følger:

1. Sluk for strømmen til den strømgruppe, du skal forbinde lampen til. Kontrollér derefter at der er slukket for strømmen ved hjælp af en spændingstester eller en polsøger.
2. Fastgør monteringsbeslaget ved at skrue det fast i loftet med skruer og en skruemaskine.
3. Tilslut de ledningerne. Følg manualen nøje for at forbinde ledningerne korrekt. Normalt vil der være forskellige farver ledninger.
4. Fastgør hængelampen til monteringsbeslaget.
5. Stram skruer og møtrikker.
6. Sæt pæren/pærerne i lampen.
7. Tænd for strømmen igen og kontrollér, at alt virker.

Vi anbefaler altid, at man forhører sig med en professionel, hvis man er usikker på installation af sin pendellampe.

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!