Menu
DKK

Klyngelyskæder

Kan du ikke få nok af julelys, så skal du have fat i vores klyngelyskæder. Lyskæder med klyngelys er kendetegnet ved de mange lys, der sidder i klynger.

4 Produkter
Vis:
Viser 1 - 4 af 4
Klyngelyskæder

Kan du ikke få nok af julelys, så skal du have fat i vores klyngelyskæder. Lyskæder med klyngelys er kendetegnet ved de mange lys, der sidder i klynger. Lysene er ikke symmetrisk fordelt efter hinanden, som man ser på mange klassiske julelyskæder, men er spredt ud på ledningen på en eventyrlig måde. Med en lyskæde med klyngelys får du én lyskæde, men med mange flere lysdioder end en klassisk lyskæde. Så er det altså nemt at få pyntet juletræet, altanen eller haven op til jul!

Professionel kvalitet
Vores brug af ​​materialer af høj kvalitet er en af ​​grundene til, at fagfolk vælger lige netop vores julelyskæder til for eksempel at lyse op i handelsgader, indkøbscentre, i træer på offentlige pladser el.lign. Julelyskæderne er hårdføre og kan holde til alle salgs vejrforhold: vind, kulde, regn, hagl og sne. De individuelle LED-dioder har et højt lysudbytte (uanset farvetemperatur), og det er derfor ikke noget problem at lyse selv store facader, juletræer el. lignende op.

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!