Menu
DKK

Bedlamper med sensor

Mangler du en bedlampe eller stående havelampe med sensor, er du kommet til den rigtige adresse. Vi har sammensat vores sortiment af udendørs sensorlamper med stor omhu.

9 Produkter
Vis:
Viser 1 - 9 af 9
Bedlamper med sensor

Mangler du en bedlampe eller stående havelampe med sensor, er du kommet til den rigtige adresse. Vi har sammensat vores sortiment af udendørs sensorlamper med stor omhu. Hos os finder du alt fra slanke, moderne modeller til havelamper i mere landlig og romantisk stil. Vi opdaterer løbende vores sortiment og udvider vores udvalg i takt med tidens trends og teknologi.

Fælles for bedlamperne i denne kategori er, at de alle kommer med en integreret bevægelsessensor. Fordelen ved en lampe inkl. bevægelsessensor er, at lyset ikke står og brænder uden grund, når der for eksempel ikke er nogen i nærheden. Sensoren sørger nemlig for kun at tænde lyset, når den registrerer bevægelse inden for en angivet radius. En anden fordel er, at du ikke manuelt skal (huske at) tænde og slukke lyset. Sensorlamper byder dig velkommen med deres lys, når du kommer hjem en mørk aftenen, sætter din cykel i skuret eller nærmer dig hoveddøren. På langt de fleste sensorlamper kan du selv indstille sensorens følsomhed og detekteringsradius samt lysstyrke.

I vores sortiment finder du både bedlamper med integrerede LED-pærer og bedlamper, hvor du selv skal købe og montere en pære. De fleste af de lamper, der kommer uden inkluderet lyskilde, bruger en pære af typen GU10 (spotpære) eller E27 (pære med stor fatning). Fordelen ved havelamper med integreret LED-lys er, at du har et komplet produkt i den forstand, at du kun skal installere din lampe. Visse af vores bedlamper med integreret LED-lys kommer også med en solfanger og kører dermed udelukkende på solcelleenergi. Fordelen ved armaturer med GU10- eller E27-sokler er, at du helt frit kan bestemme, hvilken pære du ønsker at sætte i lampen. Du kan for eksempel montere en smartpære, som du kan styre via din tablet eller telefon, eller du kan vælge en smuk filamentpære, hvor 'glødetrådenes' synlighed og form er med til at tilføje et ekstra designelement til havelampen.

Bemærk venligst, at havelamper med bevægelsessensorer er mindre velegnede til terrasser eller andre udeområder, hvor du sidder i længere tid og gerne vil have en konstant stemningsbelysning. Til det formål er det bedre at installere en havelampe uden sensor, som du selv kan tænde eller slukke for.

Antal lyspunkter
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »