Menu
DKK

Lyskædenet

Skal det være rigtig nemt at pynte op til jul, så skal du have fat i vores lyskædenet. På et lyskædenet er LED-lysene jævnt fordelt ud over nettet, hvilket giver det endelige resultat et yderst harmonisk udtryk.

3 Produkter
Vis:
Viser 1 - 3 af 3
Lyskædenet

Skal det være rigtig nemt at pynte op til jul, så skal du have fat i vores lyskædenet. På et lyskædenet er LED-lysene jævnt fordelt ud over nettet, hvilket giver det endelige resultat et yderst harmonisk udtryk. Du skal blot lægge nettene udover f.eks. en hæk, buske, et juletræ eller lignende. Med et lyskædenet behøver du heller ikke længere at bruge tid på at rode sammenfilterede lyskæder ud.

Vi har derudover designet vores lyskædenet med et linkbart stiksystem, så du nemt kan koble flere lyskædenet sammen til ét stort. Lysnettene er produceret i gummi af høj kvalitet og er både energieffektive samt tåler at hænge ude i al slags vejr. Med disse lyskædenet bliver det altså ikke nemmere at skabe en magisk julestemning på ingen tid.

Julebelysning af høj kvalitet
Vores julebelysning er velegnet til både udendørs og indendørs brug. På grund af produktets robuste gummiledninger (med en kerne af 100% kobber) er disse lyskædenet et super holdbart produkt. Hvert enkelt LED-lys er udstyret med et hårdført plastikcover, som beskytter pæren mod påvirkninger udefra. Lyskædenettene er modstandsdygtige over for alle slags vejrforhold og kan bruges igen og igen, år efter år. Dét kalder vi bæredygtig julebelysning!

Linkbare lyskæde net
Hvert lyskædenet har et areal på 2 m² og er udstyret med ikke mindre end 200 LED-lys. Ønsker du at dække en større overflade, kan du, ved hjælp af de linkbare stik på lysnettene, koble dem sammen. På denne måde kan du selv skabe den ønskede overflade og dit eget udtryk (f.eks. kvadratisk, aflang osv.). Derudover behøver du kun ét strømstik og undgår dermed at skulle rode med adskillige forlængerledninger og stikkontakter. Med vores lyskædenet kan du sammenkoble helt op til 1600 lys!

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!