Menu
DKK

Spots, spotlamper og spotlights

Spotlamper er blevet en uundværlig del af den moderne indretning. Spotlights giver fokuseret belysning, der både kan være funktionel og stemningsskabende.

51 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 51
Spots, spotlamper og spotlights

Spotlamper er blevet en uundværlig del af den moderne indretning. Spotlights giver fokuseret belysning, der både kan være funktionel og stemningsskabende. Spotlamper er ideelle til at fremhæve noget specifikt i din indretning – lyset kan for eksempel være rettet mod et klædeskab, køkkenbordet, et kunstværk eller andre genstande, som fortjener ekstra opmærksomhed. Hos LumenXL finder du et bredt udvalg af spots, der er specielt udvalgte til at give dit interiør et luksuriøst og lækkert look.

Opnå en målrettet lyseffekt med spots

Spotlamper er super velegnede til at sætte fokus på en bestemt del i din bolig eller erhvervslokale. Måske ønsker du at fremhæve noget på et bord, kommoden, et maleri eller en plante. En spotlight er perfekt til en sådan 'målrettet' belysning og er en populær belysningsmetode for kunstelskere og designere. Med spotlights kan du skabe smukke lysaccenter og en stilfuld belysningsplan.

Hvis du ønsker du at lyse et større rum eller en større genstand op, kan du let kombinere flere spotlamper rundt i loftet og på den måde skabe en lyseffekt, der lyser hele rummet op. Du kan også vælge at installere et loftspot eller en spotskinne med flere individuelle spotlamper på én samlet base. På den måde kan du rette lyset fra de individuelle spots i forskellige retninger ud i rummet og skabe en bred belysning. Går du efter et mere diskret design, kan du vælge at montere dine spotlights som indbyggede spots og dermed integrere belysningen i loftet.

Sådan finder du den perfekte spotlampe

Er du blevet lun på spotbelysning? Så er det værd at gøre sig et par overvejelser, inden du køber din næste spotlampe. Du kan for eksempel overveje, om du ønsker individuelt monterede indbyggede eller overflademonterede spots. Eller måske foretrækker du en spotlampe med en fast base eller skinne? Det er vigtigt at overveje ens specifikke behov og designønsker for det pågældende rum, da hver type spotbelysning har sine fordele og æstetiske effekter.

Indbyggede vs. overflademonterede spots

Fordelen ved indbyggede spots er, at de nærmest smelter sammen med loftet og giver et yderst enkelt og flot udtryk. Selve armaturet er altså mere eller mindre skjult i loftet, hvilket giver en let og luksuriøs finish. Indbyggede spots er i sær egnet til rum, hvor der måske ikke er plads til lamper, der hænger ned fra loftet samt i rum, hvor man ønsker en bred belysning. Husk på, at installation af indbyggede spots kræver, at man skærer eller borer i loftet for at lave åbninger til spotsne. Installationen af indbyggede spots kan derfor være mere udfordrende og kræve, at du får professionel hjælp.

Overflademonterede spotlights monteres 'uden på' loftet og hele armaturet forbliver således synligt. Overflademonterede spots er nemme at installere, da de ikke kræver indbygning i loftet. Dette gør installationen mere tilgængelig i områder, hvor der ikke er mulighed for at lave en åbning i loftet. De overflademonterede sports kan derudover være en smule nemme at nå efter installation, hvilket kan gøre det nemmere at udskifte en pære sammenlignet med de indbyggede modeller.

Hvor kraftige er jeres spotlights?

De fleste af vores individuelle spots og loftspot leveres uden lyskilde. På den måde kan du selv vælge, hvor kraftig du ønsker, at lyset skal være. Normalt er en spotpære på 6 eller 7 watt tilstrækkelig kraftig til fokuseret at kunne belyse en genstand. Mange af vores spotpærer er dæmpbare og kan derfor dæmpes i styrke sammen med en lysdæmper. Du kan også overveje, hvilken farvetemperatur du ønsker, dine spotpærer skal have. En farvetemperatur på f.eks. 3000K giver et varmt, hvidt lys og er den ideelle løsning, hvis man både ønsker et stemningsfuldt og funktionelt lys.

Hvordan installerer jeg mine spotlights?

Installation af spots og spotlamper er forskellig fra model til model. Til alle vores spotlamper medfølger en praktisk installationsguide, som trin for trin forklarer, hvordan du installerer spotlampen. Vi råder altid vores kunder til at forhøre sig med en professionel elektriker, hvis man er usikker på installationen af en spotlampe. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Antal lyspunkter
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »