Menu
DKK

Plafonder – funktionel og stilren belysning til erhvervslokaler

Plafond-lamper er ideelle til erhvervslokaler, eftersom de kombinerer funktionalitet med stilrent design. Planfonder er loftslamper, der monteres direkte i eller på loftet, hvilket både sparer plads og skaber et ryddeligt og moderne udtryk.

5 Produkter
Vis:
Viser 1 - 5 af 5
Plafonder – funktionel og stilren belysning til erhvervslokaler

Plafond-lamper er ideelle til erhvervslokaler, eftersom de kombinerer funktionalitet med stilrent design. Planfonder er loftslamper, der monteres direkte i eller på loftet, hvilket både sparer plads og skaber et ryddeligt og moderne udtryk i kontorlandskaber, mødelokaler, gangarealer med mere.

Plafonderne i denne kategori kommer med integreret LED-lys, der sikrer en jævn og bred lysfordeling. Den energieffektive LED-teknologi er samtidig med til at reducere driftsomkostninger og sikrer langvarig brug. Derudover kommer vores plafonder med en CCT switch-funktion, hvilket gør det muligt at justere lysets farvetemperatur fra varmhvidt lys på 3000 Kelvin til køligere dagslys på 6000 Kelvin. På denne måde kan I selv sætte stemningen i rummet, hvad end lampen hænger i et opholdsrum eller i f.eks. et værksted eller lagerlokale.

Antal lyspunkter
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »