Menu
DKK

Lyskæder med istapper

Vil du tage din julebelysning til det næste niveau, så skal du vælge disse lyskæder med istapper. De smukke LED-lys, der hænger som istapper på en snor, vil med garanti skille sig ud og forvandle dit inde- eller uderum til et sandt vinterparadis.

3 Produkter
Vis:
Viser 1 - 3 af 3
Lyskæder med istapper

Vil du tage din julebelysning til det næste niveau, så skal du vælge disse lyskæder med istapper. De smukke LED-lys, der hænger som istapper på en snor, vil med garanti skille sig ud og forvandle dit inde- eller uderum til et sandt vinterparadis. Vores lyskæder med istapper fås i mange forskellige længder – den længste på hele 45 meter. Hæng for eksempel dine lyskæder med istapper langs husets tagrende, eller lad dem pynte under trappens gelænder.

Linkbare lyskæder (kan sættes sammen)
Vores simple, linkbare system er hovedårsagen til, at mange - både professionelle og private - vælger netop vores LED-julelyskæder. Ved hjælp af de specialfremstillede connector-stik kan julelyskæderne forlænges til én lang kæde, og du behøver kun at tilslutte den samlede lyskæde til én almindelig stikkontakt. Du kan forlænge dine lyskæder med istapper op til hele 45 meter per strømstik.

Energieffektive lyskæder i den bedste kvalitet
Det er vigtigt for os, at vores kunder er sikret mange års brug og glæde af vores produkter. Derfor er vores julelyskæder produceret af højkvalitets gummiledninger og er udstyret med energieffektive LED-lys. LED-lyskæder bruger ikke kun mindre strøm, men de holder også i gennemsnit 5-10 gange længere end almindelige julelyskæder. Du skal med andre ord ikke ud og investere i nye lyskæder hvert år, men er garanteret både et energieffektivt og holdbart produkt.

Velegnede til alle vejrforhold
Vores lyskæder med istapper har en beskyttelsesgrad på IP65. Det betyder, at lyskæderne er modstandsdygtige over for alle slags vejrforhold. Sne, hagl eller regn – du kan trygt lade dine lyskæder hænge ude.

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!