Menu
DKK

Rispapirlamper til inde og ude – dekorative lamper til din lyskæde

Skab en ekstra hyggelig stemning med disse rispapirlamper. Vi kalder dem "rispapirlamper", men de er faktisk produceret i nylon af høj kvalitet, så de tåler at hænge udenfor.

13 Produkter
Vis:
Viser 1 - 13 af 13
Rispapirlamper til inde og ude – dekorative lamper til din lyskæde

Skab en ekstra hyggelig stemning med disse rispapirlamper. Vi kalder dem "rispapirlamper", men de er faktisk produceret i nylon af høj kvalitet, så de tåler at hænge udenfor. Rispapirlamperne kommer uden lyskilde, men er oplagte at hænge over pærerne på din party lyskæde.

Lampernes runde former og de semi-transparente farver giver en smuk lyseffekt, der tager din havefest eller hverdagsbelysning til et nyt niveau. Du kan nærmest ikke gå galt i byen med vores hvide rispapirlamper, som passer til enhver lejlighed, hvad end du skal holde bryllup, konfirmation, studenterfest eller noget helt fjerde. Vores kulørte rispapirlamper kan koordineres med festens farvetema, eller du kan vælge at blande farverne for et legende og kreativt udtryk.

Oppyntning med rispapirlamper er en af de nemmeste og mest prisvenlige måder at skabe festbelysning på – vi glæder os til at se resultatet!

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!