Menu
DKK

Linkbare julelyskæder

Når du skal vælge julebelysning kan det være praktisk at vælge nogle julelyskæder, som kan sættes sammen. På den måde behøver du nemlig kun ét strømstik og én stikkontakt. Du kan derfor nemt pynte dit/dine (jule)træer, buske eller lignende.

Linkbare julelyskæder

Når du skal vælge julebelysning kan det være praktisk at vælge nogle julelyskæder, som kan sættes sammen. På den måde behøver du nemlig kun ét strømstik og én stikkontakt. Du kan derfor nemt pynte dit/dine (jule)træer, buske eller lignende med flere sammensatte julelyskæder.

Vores simple, linkbare system er hovedårsagen til, at mange – både professionelle og private – vælger netop vores LED-julelyskæder. Ved hjælp af de specialfremstillede connector-stik kan julelyskæderne forlænges til én lang kæde, og du behøver kun at tilslutte den samlede lyskæde til én almindelig stikkontakt (se evt. billeder i de individuelle produktgallerier). Der er med andre ord ikke noget, der ikke kan julepyntes ved hjælp af disse julelyskæder.

Valg af farvetemperatur
At vælge den rigtige farvetemperatur til dine julelyskæder kan være en vanskelig opgave. Dit valg afhænger i høj grad af din personlige smag og præference, den nuværende stemning i dine omgivelser og af den effekt, du ønsker at skabe.

Først og fremmest er det vigtigt at gå efter mavefornemmelsen, og gøre dig en idé om, hvilke lys du ved første øjekast bedst kan lide. Du kan derefter se på i hvilken sammenhæng, du skal bruge lyskæderne. Vi anbefaler, at du for at skabe en klassisk, romantisk stemning bør vælge en lyskæde med en varmhvid farvetemperatur. Foretrækker du et mere friskt og moderne look? Så skal du vælge en lyskæde med et køligere, hvidt lys. Vil du have en kombination af begge? Så skal gå efter vores varmhvide julelyskæder med blå glimt. De individuelle LED-dioder har et højt lysudbytte (uanset farvetemperatur), og det er derfor ikke noget problem at lyse selv store facader, juletræer el. lignende op.

Professionel kvalitet
Vores brug af ​​materialer af høj kvalitet er en af ​​grundene til, at fagfolk vælger lige netop vores julelyskæder til for eksempel at lyse op i handelsgader, indkøbscentre, i træer på offentlige pladser el.lign. Julelyskæderne er hårdføre og kan holde til alle salgs vejrforhold: vind, kulde, regn, hagl og sne.

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »