Menu
DKK

LED Downlights – effektiv belysning til private og erhverv

LED downlights er praktiske og energieffektive lamper, der kan placeres i næsten ethvert loft. Downlights er enkle i deres udtryk og giver masser af lys. Downlights er den ideelle belysning til korridorer, indgange, auditorier, mødelokaler og kontorer.

6 Produkter
Vis:
Viser 1 - 6 af 6
LED Downlights – effektiv belysning til private og erhverv

LED downlights er praktiske og energieffektive lamper, der kan placeres i næsten ethvert loft. Downlights er enkle i deres udtryk og giver masser af lys. Downlights er den ideelle belysning til korridorer, indgange, auditorier, mødelokaler, kontorer med videre.

Vores LED downlights har en monteringshøjde på kun 3,7 cm, hvilket gør dem nemme at skjule i loftet. De leveres inklusiv et monteret tilslutningskabel på 1,5 meter med Euro-stik. Alle vores LED downlights har et stabilt strømoutput og er derfor flimmerfri. Linse- og spejloptikken i downlight'et sikrer samtidig, at lyset fordeles jævnt ud i rummet.

Med vores energieffektive LED downlights får du det maksimale udbytte af, hvad der er teknisk muligt. I vores sortiment finder du endvidere både runde og firkantede downlights. God fornøjelse!

 

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!