Menu
DKK

Lysskinne-sæt – 1,5 meter

Vælger du et af vores lysskinne-sæt, modtager du alle de dele, du skal bruge for at installere din skinnelampe. I pakken finder du 2 aluminiumsskinner á 75 cm (inkl. tilslutningsstykke) samt det antal skinnespots i den model, som du har valgt.

26 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 26
Lysskinne-sæt – 1,5 meter

Vælger du et af vores lysskinne-sæt, modtager du alle de dele, du skal bruge for at installere din skinnelampe. I pakken finder du 2 aluminiumsskinner á 75 cm (inkl. tilslutningsstykke) samt det antal skinnespots i den model, som du har valgt ved bestilling.

Vi fører et hav af forskellige skinnespots, der enten passer til GU10-spotpærer eller til LED-pærer med E27-fatning (stor fatning). Husk, at du skal bestille LED-pærerne til skinnespotsne separat. Lysskinnerne kommer derudover med 1 x I-koblingsstykke, som du kan bruge til at forbinde de to strømskinner med og på den måde opnå de 1,5 meter. Skruer og tilhørende endestykker følger også med. Ønsker du et lysskinnesystem, som er længere end 1,5 meter, kan du tage et kig på vores udvalg af lysskinne-sæt, der måler 3 meter.

Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!