Menu
DKK

Dekorative solcellelamper og solcellelyskæder

Udendørsbelysning er et must-have i haven eller på terrassen, og med vores dekorative lamper og lyskæder kan du skrue endnu mere op for stemningen.

18 Produkter
Vis:
Viser 1 - 18 af 18
Dekorative solcellelamper og solcellelyskæder

Udendørsbelysning er et must-have i haven eller på terrassen, og med vores dekorative lamper og lyskæder kan du skrue endnu mere op for stemningen. Men hvad nu hvis du ikke har adgang til strøm i dit uderum? Så skal du have fat på solcelledrevet udebelysning. Med solcellebelysning hører elkabler nemlig fortiden til!

Alle lamperne i denne kategori kører på solenergi og kommer med et solcellepanel, der opfanger solens stråler og omsætter dem til lys. I løbet af dagen oplader solcellepanelet sit batteri og sørger for automatisk at tænde lyset, når det bliver mørkt. Med vores solcellebelysning får du ikke kun bæredygtig belysning, men også dekorativ hyggebelysning. Tag et kig på vores omfattende udvalg af solcellebelysning, og find den lampe eller lyskæde, der passer til dit uderum.

Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!
Vi vil gerne placere cookies på din computer for at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Er det ok? Ja Nej Mere om cookies »