Menu
DKK

Farvede LED-pærer

På denne side finder du vores komplette sortiment af kulørte LED-pærer. Vores LED-pærer kommer med enten en glaskugle eller en kugle af plasttypen polycarbonat.

29 Produkter
Vis:
Viser 1 - 24 af 29
Farvede LED-pærer

På denne side finder du vores komplette sortiment af kulørte LED-pærer. Vores LED-pærer kommer med enten en glaskugle eller en kugle af plasttypen polycarbonat. Vælger du vores LED-pærer af polycabonat, er kuglen nærmest uknuselig, og du behøver derfor ikke bekymre dig, hvis du kommer til at tabe en pære. Hvis en af ​​vores pærer mod forventning skulle gå i stykker, kan den heldigvis let udskiftes.

Farvede LED-pærer er en perfekt erstatning for de traditionelle, farvede glødepærer og skaber en ekstraordinær festlig stemning. I modsætning til de traditionelle kulørte glødepærer, udsender vores LED-pærer deres livlige farver fra både lyspinden inde i pæren og gennem de farvede kugler. En farvet LED-pære på 1 watt svarer rundt regnet til en glødepære på 8 watt. Vores kunder melder ofte tilbage, hvor glade de er for at have skiftet til LED-pærer, da farverne her virkelig kommer til sin ret. Hos os kan du vælge at købe farvede LED-pærer enkeltvis eller som blandede sæt.

Watt
Størrelse
Farve
  • Se mere
Dæmpbar
Materiale
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Choose your language
Choose your currency
KR

Recently added

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!