Menu
DKK

AR111 GU10-spotpærer

En AR111-spotpære er en type lyskilde, der ofte anvendes i indendørs belysning til for eksempel lysskinner og spotlamper i butikker, restauranter og private hjem. Navnet "AR111" henviser til pærens form og størrelse. AR står for "Aluminized Reflector", hv

2 Produkter
Vis:
Viser 1 - 2 af 2
AR111 GU10-spotpærer

En AR111-spotpære er en type lyskilde, der ofte anvendes i indendørs belysning til for eksempel lysskinner og spotlamper i butikker, restauranter og private hjem. Navnet "AR111" henviser til pærens form og størrelse. AR står for "Aluminized Reflector", hvilket betyder, at pæren har en reflektor belagt med aluminium for at øge lysudbyttet og styre lysstrålen.

AR111-spotpærer findes i forskellige lysstyrker og farvetemperaturer afhængigt af, hvilket behov for belysning du har. Spotpærerne er kendt for deres direkte lysstråle, der kan bruges til at fokusere mod en bestemt genstand, køkkenbordpladen med mere. AR111-spotpærer med LED-teknologi er populære på grund af deres energieffektivitet og deres lange levetid sammenlignet med traditionelle halogenpærer.

Dæmpbar
Sokkel/fatning
Pris
Min. Maks.
Luk
Vælg sprog
Vælg valuta
KR

Tilføjet til kurven

Total inkl. Moms
DKK 0,00
Order for another DKK 499,00 and receive free shipping
0
Sammenlign
Start sammenligning

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!